Minden úton Veled vagyunk!

Fuvarozási szolgáltatások a legkorszerűbb

eszközökkel és napra kész módszerekkel, 

rugalmasan és megrendelőnk igényeihez igazodva

Bemutatkozás

A Szemerey-Plus Fuvarozási és Logisztikai Zrt.100%-ban magyar tulajdonú, családi vállalkozás, amely több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik. Vezetőségünk számára kiemelten fontos a megbízhatóság, lendületesség és a rugalmasság az üzleti folyamatokban.

A legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk, hogy mindig megbízható és hatékony szolgáltatásokat nyújtsunk partnereinek.

Cégünk elkötelezett a környezetvédelem és a társadalmi felelősségvállalás iránt, illetve aktívan támogatunk különböző karitatív kezdeményezéseket. A Szemerey Plus Zrt. legfőbb célkitűzése az, hogy megrendelőit teljeskörűen kiszolgálja, és versenyelőnyhöz juttassa magas színvonalú, személyre szabott és értékarányos szolgáltatásaival. Számunkra a legfontosabb ügyfeleink elégedettsége, hiszen ez a hosszú távú sikeres együttműködés alapja.

Cégvezető

Szemerey Péter

„Logisztika szakon szereztem egyetemi diplomát. Több, mint 8 éve dolgozom a családi vállalkozásunkban, melyet édesapám kezdett el 1990-ben. Cégünk folyamatosan bővül és növekszik. Azonban az alapok megmaradnak: számunkra az ügyfél az első. Az adott szó betartása, a megbízhatóság, a rugalmasság mindig is alapvető fontosságú volt. A generációváltás után ehhez igyekszem hozzáadni a fiatalos lendületemet is. Az innovációk, a digitalizációs folyamataink mind hozzájárulnak, hogy ügyfeleinket minden körülmények között versenyelőnyhöz juttathassuk.”

Szemerey Péter, vezérigazgató

A Szemerey-Plus Zrt. mindig jó döntés!

 • Megbízható, rugalmas belföldi és nemzetközi árufuvarozás
 • Több, mint 120 járműből álló környezetbarát flotta
 • Euro VI motorral rendelkező járműveink átlagéletkora 1,5 év
 • 85 db hűtős szerelvény, 10 db hűtős teherautó
 • Távolról is vezérelhető hűtőagregáttal ellátott pótkocsik, hőmérők folyamatos kalibrálása
 • 172 fő magyar állampolgárságú gépjárművezető
 • 24 órás diszpécserszolgálat
 • Teljes körű járműkövetés: rakodási- és érkezési idők, hőmérséklet folyamatos monitorozása
 • Kamerával felszerelt pótkocsik
 • Okmányok megküldése elektronikusan 24 órán belül
 • Személyes garancia vállalás
 • Páratlan, sajátos, különleges, eredeti, lehengerlő és utolérhetetlen partnerek vagyunk, velünk versenyelőnyhöz juthat!

A SZEMEREY-PLUS Zrt. elhivatott az élelmiszerbiztonság, minőségi szolgáltatás biztosításáért a környezet védelme a környezeti szennyeződések megelőzésért a vevői elvárások maradéktalan teljesítése érdekében.

Tevékenységünket elsősorban vevőink igényei határozzák meg, de figyelembe vesszük a jogszabályok, szabványok alkotta keretet, a kor technikai fejlődését. Felelős magatartással figyelünk a minket körülvevő társadalom értékeire, érdekeire, környezetre, így járulva hozzá a fenntartható fejlődéshez.

Bevezetett élelmiszerbiztonsági-, minőségirányítási-, környezetközpontú integrált irányítási rendszerünk és a társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségünk jelzi a tudatos, felelős gondolkodásunkat melyekkel megrendelőink megelégedettségén túl szeretnénk elérni, hogy partnereink előtt példa értékű legyen működésünk, szolgáltatásunk színvonala.

Elkötelezettségünket igazoló minősítéseink:

 • ISO 9001:2015 Minőségirányítási Szabvány alapján elért minősítés,
 • ISO 14001 Környezetirányítási Szabvány szerinti minősítés,
 • IFS Logistics Élelmiszerbiztonsági Irányítási szabvány emelt szintű minősítés
 • EcoVadis Silver minősítés

 Az EcoVadis minősítés alapvetően 4 témakört foglal magában:

 • Környezet védelme
 • Munka- és emberi jogok
 • Etika, etikus magatartás
 • Fenntartható beszerzés, fejlődés

TAM CERT Tanúsítvány

Szemerey-Plus-MIR_Tanusitvany-2022 (1)

Bureau Veritas tanúsítvány

Bureau Veritas tanúsítvány

A társadalmi felelősségvállalás a Szemerey-Plus Zrt. számára rendkívül fontos és szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy jobbá tegyük a környezetünket, mai világunkat. Hitvallásunk, hogy sok kis lépéssel végül óriási eredményeket érhetünk el. Ennek okán az idei évben a Fővárosi Állatkert fenséges hímoroszlánját, Basilt fogadtuk örökbe. Ezzel újra bronzfokozatú támogatói lettünk az intézménynek.

A Szemerey-Plus Zrt. Vezetősége kötelességének érzi, hogy természeti kincseit megőrizze a jövő generációja számára. Ezért a tevékenységéből származó környezeti kockázatokat és hatásokat meghatározta és intézkedéseket hozott azok csökkentésére. Beszerzéseink során mindig figyelünk arra, hogy környezettudatosan, lehetőség szerint újrahasznosított termékeket vásároljunk.

Az ökohatékonyság elve, az életciklus-alapú megközelítés szemlélet alapján korszerű, Euro 6-os motorokkal felszerelt, maximum 1,5 éves átlagéletkorú gépjárműveket használunk. Ennek érdekében folyamatosan cseréljük a gépjárműparkot, rendszeres vezetéstechnikai tréningekkel törekszünk az üzemanyagfelhasználás csökkentésére. A klímaváltozás enyhítésére és az üvegház gáz kibocsátás mennyiségének csökkentésre rendszeresen szervizeltetjük járműveinket. A felhasznált üzemanyag mennyiség alapján tervezzük a felhasználás mennyiségének csökkentését.

A biodiverzitás megőrzését prioritásként kezeljük, így azonosítottuk a lehetséges HAVARIA eseményeket, valamint azon véletlen és szándékos károkozásokat, amelyek negatív környezeti hatásokat okoznak. Intézkedéseket hoztuk ezek csökkentésére, valamint az esetlegesen bekövetkező környezetszennyezéseket azonnal kármentesítjük. Mind a központi irodahelyiségek, mind a költséghelyeken keletkező kommunális hulladékokat a bérbeadók elvárásainak megfelelően gyűjtjük.

Kiemelt figyelmet fordítunk az etikus vállalati működésre. Ezért megalkottuk saját Etikai kódexünket.

Tovább!

Etikai-kodex-2023.11.24

Munkahelyi képzések megvalósítása
a Szemerey-Plus Zrt.-nél

A pályázatunk célja az volt, hogy az alkalmazottak foglalkoztathatóságnak, a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen vállalkozásunk versenyképessége.

Technológiai fejlesztéssel a logisztikai folyamatok hatékonyságáért

Cégünk a VEKOP-1.2.6-20 kódszámú pályázaton („A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása”) visszatérítendő támogatást nyert, mely az eredményességi mérési szempontok szerinti értékelés alapján átfordulhat vissza nem térítendő támogatássá.