Idén tavasszal tíz új Scania vontatóval bővült gépjárműparkunk: az új R460 nemzetközi fuvarfeladatokat lát el cégünknél. Az új, egyedi dizájnt öltő teherautókat Szemerey Péter vezérigazgatónk vette át Sipos Tamás, új tehergépjármű–értékesítőtől.

Gépjárműparkunk kiváló állapotának megőrzése éppúgy fontos számunkra, mint sofőrjeink kényelme és biztonsága.

Ennek elérése érdekében flottánkat folyamatosan megújítjuk: jelenleg mindössze 1,5 év a járműpark átlagos életkora és a beszerzéskénél kiemelt figyelmet fordítunk a vezetéstámogató és kényelmi kiegészítőkre is.

A legmodernebb biztonsági elemeken túl a gépkocsivezetők kényelmét szolgáló kiegészítők kerültek fókuszba és természetesen az új Scania teherautókba. Így választottuk a specifikáció során a multifunkciós, bőr bevonatú kormánykereket, az elektromosan állítható rámpa és holttér tükröt, az integrált gyári állóhelyzeti légkondicionálót digitális vezérlővel és távirányítóval, valamint a komfort fekhelyet, kényelmes és tartós matraccal. A forgatható és dönthető utasülés pedig azoknak is garantálja a kényelmet, akik a nappali pihenésért nem mennek a fekhelyig.

A Scania gépjárművek kedveltek gépjárművezetőink körében, de a kényelmi szempontokon túl műszaki aspektusból is létfontosságú, hogy flottánk átlagéletkorát alacsony tartsuk. Így minimálisra redukálhatóak a műszaki problémákból adódó leállások.” – mondta el Zimbauer Levente, műszaki vezetőnk a flotta fiatalításával kapcsolatban.

Az első griffmadaras vontatók nemrég álltak munkába. Biztosak vagyunk benne, hogy nemzetközi szállítmányozásban résztvevő kollégáink büszkén vezetik az új Scania tehergépjárműveket!