Hűséges és kiváló dolgozóinkat nemrégiben a hagyományos Szemerey-Plus Törzsgárda rendezvényen jutalmaztuk! Ez az esemény minden évben különleges számunkra, hiszen lehetőséget kínál arra, hogy nyilvánosan köszönetet mondjunk azon munkavállalóinknak, akik hűségesen állnak mellettünk, valamint kivételes munkájukkal hozzájárulnak cégünk, a Szemerey-Plus Zrt. sikeres működéséhez.

Büszkék vagyunk arra, hogy sofőrjeink egy jelentős része hosszú ideje cégünknél dolgozik – mi sem példázza ezt jobban, hogy a színvonalas összejövetelünk keretében 59 jubiláló kollégánkat, összességében 65 munkatársunkat jutalmaztuk.

Tizenhat munkatársunk öt, négy dolgozónk pedig hét éves évfordulóját ünnepelte velünk. Ezúton is köszönjük a nálunk töltött hosszú, szorgos éveket! Bizalom, ragaszkodás, odaadás, kitartás, lojalitás, elkötelezettség – számunkra ezek az értékek társulnak a hűséghez.

A Hollóházi porcelán csaknem 250 év tudását és örökségét hordozza magában. A hagyományok ápolása és tisztelete mellett a Hollóházi Porcelánmanufaktúra büszkén hirdeti, hogy Magyarország egyik legnagyobb múltú, folyamatosan működő gyáraként ma is kész a megújulásra. A hasonló céges filozófia és hitvallás miatt választottuk hűséges dolgozóink jutalmazásához az egyedi Szemerey-Plus Zrt. dizájnnal ellátott értékes Hollóházi porcelánokat.

Legyen szó irodai dolgozókról vagy járművezetőkről, mindenki egyformán fontos része ennek a vállalatunk összes munkatársát jelentő nagy családnak, és mindenki megérdemli a köszönetet és az elismerést.

Mivel a valamennyi hűséges kollégánk felsorolására itt nincs lehetőségünk, így most itt az 5 éve vagy 7 éve nálunk dolgozók neveit tüntetjük fel, valamint azon munkavállalóinkat, akik munkájukkal kiemelkedően sokat tettek cégünk sikereiért az elmúlt időszakban.

5 éves jubileumi dolgozók:

Cservenka Péter Miklós
Dendel Marcell
Erneszt Imre
Fejes Géza Ferenc
Fődi István
Gebura Róbert Henrik
Hódosi Gábor
Hüse Gábor
Késmárki György Antal
Krémer Zsolt
Láposi István Gábor
Putóczki Márk
Rácz Lajos
Róth Csaba
Stumpf Lajos

7 éves jubileumi dolgozók:

Szabó Ferenc II.
Szabó Gyula
Szűcs József Zoltán
Turi György

 

Az év dolgozói 2023 díjazottak:

Köleséri-Koch Anita
Marton Zsolt
Vincze Viktor
Gál Tamás
Pap Benjámin
Soóky Zoltán