Kezdőlap
Rólunk
Galéria
Karrier
Tásadalmi felelősségvállalás
Impresszum
Kapcsolat

A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

Tájékoztató a SZEMEREY-PLUS Zrt. GINOP-1.2.16-22 „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című pályázati felhívás keretein belül nyer Európai Uniós Támogatásáról.

Bővebben

Informatikai, képzési és szolgáltatási fejlesztések a további sikerek érdekében

A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című pályázati felhívás keretein belül támogatást nyert, melynek segítségével 65 db új Thermoking típusú hűtőaggregát, 5 db Linde típusú targonca, 25 db új laptop, valamint a vállalatirányítást támogató komplex CLGO Logisztikai Keretrendszer kerül beszerzésre a projekt végrehajtása során, valamint kollégánk elektronikus ügyintézési alapok képzésen vesz részt.

Bővebben

Munkahelyi képzések megvalósítása a Szemerey-Plus Zrt.-nél

A pályázatunk célja az volt, hogy az alkalmazottak foglalkoztathatóságnak, a munkavállalók munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása révén növekedjen vállalkozásunk versenyképessége.

Bővebben

Technológiai fejlesztéssel a logisztikai folyamatok hatékonyságáért

Cégünk a VEKOP-1.2.6-20 kódszámú pályázaton („A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása”) visszatérítendő támogatást nyert, mely az eredményességi mérési szempontok szerinti értékelés alapján átfordulhat vissza nem térítendő támogatássá.

Bővebben
Rólunk
Szemerey Plus

Páratlan, sajátos, különleges, eredeti, lehengerlő és utolérhetetlen

Oldaltérkép
Kezdőlap
Rólunk
Galéria
Karrier
Kapcsolat
Kapcsolat
Székhely: 3519 Miskolc, Iglói u. 9.
Telefon: 06 20/47-97-251
E-mail: titkarsag@szemereyplus.hu
Hétfő – Péntek: 8:00-17:00
2024 Minden jog fenntartva | www.szemereyplus.hu